Juhlien siivousta Espoossa

Tasokoti-yrittäjä

Sinustako Tasokoti-ketjuun yrittäjäksi?

Lupaus, josta pidämme kiinni. Tasokoti on kodin arjen helpotusta tarjoava siivousalan ammattilaisten palveluketju. Asiakkaamme arvostavat puhtaan kodin lisäksi henkilökohtaista palvelua, reagointinopeutta ja luottamusta herättäviä arjen helpottajia.

Tasokoti on osa Tasolaiset Oy:tä. Yritys on kotimainen siivouspalveluyritys, jonka toiminta-alueena on Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja Hyvinkää. Toiminnan kysynnän johdosta haluamme syventää läsnäoloamme nykyisellä toiminta-alueella sekä hakea lisää kasvua lähialueilta yrittäjäketjuna.

Alkuun valmiilla asiakkailla

Kiinnostaako itsenäinen siivoustyö ja mahdollisuus parempiin ansioihin? Aloitamme franchising-ketjun liiketoimintaa syksyllä 2018. Haemme jo nyt uusia yrittäjiä toimintaan. Ehkä se olet juuri sinä?

Tasokoti franchising-yrittäjänä saat valmiin asiakaskannan, yrittäjäopastuksen, jatkuvan toiminnan ohjauksen ja kehittämisen sekä yhteiset kampanjoinnit. Ketjutoimintaa tehdään yhteistyössä, mutta sinulla on viime kädessä vastuu itsestäsi sekä toiminnan tuloksesta. Teet työtä suurella ammattiylpeydellä, keskittyen oikeisiin asioihin, seuraat asiakastyytyväisyyttä ja huolehdit taloudesta.

Ahkeruus palkitaan, paremmat ansiot

Sinun tulee olla palvelualtis, ahkera ja kuunteleva. Saat toiminnan aloittamiseen meiltä valmiit asiakkaat, jotka ovat tottuneet korkeaan laatuun ja lupausten täyttämiseen. Tämän rinnalla sinulle tarjotaan työkalut ja taloudelliset kannusteet hankkia uusia asiakkaita.

Tarjolla valmis konsepti ja tuki

Annamme sinulle valmiin konseptin, johon kuuluu asiakaskanta, toimintatyökalut sekä toiminnan jatkuva tuki. Edellytämme sinulta työkokemusta siivousalalta. Tuloissa on mahdollisuus päästä keskimääräistä parempiin ansioihin, varsinkin mikäli työskentelet ahkerasti ja saat toiminnan jatkuessa omaa asiakaskuntaa.

Haemme yrittäjiä

Tilanne elo-syyskuu 2018

  • Nurmijärvi
  • Tuusula
  • Läntinen Espoo
  • Helsingin keskusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Toimitusjohtaja Mikko Savelius, mikko.savelius ät tasolaiset.fi , puh. 0400 350338