Siirry pääsisältöön
Remonttien jälkeinen siivous

Siivous Helsingissä

Kodin siivousta laadulla ja luottamuksella Helsingissä

Tasokoti tarjoaa kotisiivousta Helsingissä ja laajalti pitkin pääkaupunkiseutua. Meillä on vuosikymmenien kokemus siivouspalveluista ja vastaamme yli kolmensadan monen kokoisen, yksilöllisen kodin siivouksesta pääkaupunkiseudulla.

Siivouslupauksemme pitää

Toimimme Helsingin Metsälästä käsin ja siivouspartiomme liikkuvat koko Helsingin alueella. Annamme sinulle siivouslupauksen ja sovimme aikataulun, siivouksen laajuuden ja siivoojat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Esittelemme jokaisen siivoojan sinulle erikseen ja tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa. Kaikessa työssämme annamme sinulle lupauksen, joka pitää!

Kotitalousvähennys siivouksesta Helsingissä

Kotisiivouksesta saat kotitalousvähennyksen, jos valitset luotettavan toimittajan! Omavastuun jälkeen saat verotuksessa puolet siivouksen hinnasta takaisin. Mikäli olet ikääntynyt tai toimintarajoitteinen, on mahdollista että siivouksen hinnasta vähennetään myös arvonlisävero – ja olet silti oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tutustu hinnastoomme ja laske oman kotitalousvähennyksesi määrä laskurillamme.

Säännöllinen kotisiivous ja suursiivoukset Helsingissä

Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat niin säännölliset siivouskäynnit kuin suursiivouksetkin, kuten muuttosiivoukset ja ikkunanpesut. Siivoamme pitkällä kokemuksella kaiken kokoisia koteja pienistä kerrostalohuoneistoista suuriin omakotitaloihin. Saat meiltä siivouslupauksen ja hoidamme kotisiivouksesi laadulla ja luottamuksella.

Myös yrityssiivous Helsingissä

Meiltä onnistuvat pitkällä kokemuksella myös yrityssiivoukset! Siivoamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla niin toimistot, porraskäytävät, tuotantotilat kuin laitoksetkin. Toiminta-alueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun ja lähikunnat.

Haluatko säästää aikaa itsellesi? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Helsinki, Espoo, Vantaa
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös