Remonttien jälkeinen siivous

Tason laatua ja luottamusta

Tasokoti on osa Tasolaiset Oy:tä. Yritys on kotimainen siivouspalveluiden perheyritys. Toimintamme on keskittynyt alueelle Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja Hyvinkää. Kotisiivouspalveluiden asiakkaamme koostuvat erilaisista kodeista, jotka vaativat palveluntuottajalta laatua ja luottamusta.

  • Kotimainen siivousalan perheyritys
  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Henkilöstöä noin 50
  • Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu

Siivouspalvelua sinua kuunnellen

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja muokkaamme palvelumme juuri sinulle parhaalla tavalla. Kun käytät palveluitamme, saat itsellesi lisää aikaa. Jätä siivous meidän huoleksemme, ja keskity kodin rauhaasi. Meihin voit luottaa. Niin ovat tehneet sadat asiakkaat jo yli 40 vuoden ajan.

Ammattitaidosta ylpeä

Pitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi iso joukko siivousalan ammattilaisia. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme alan uusien muutosten ja asiakkailta saadun palautteen mukaisesti. Vireä ja energinen henkilökuntamme on voimavara, jota johdamme jämäkästi ja palkitsemme hyvästä työstä. Työntekijöidemme pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet kertovat siitä, että meillä on hyvä olla töissä.

KOTIASIAKKAITA
>300

SIIVOUSLUPAUS
100%

ASIAKASKONTAKTEJA
>2000

Ketjuun yrittäjäksi?

Kiinnostaako itsenäinen siivoustyö ja mahdollisuus parempiin ansioihin? Aloitamme franchising-ketjun liiketoimintaa syksyllä 2018. Haemme jo nyt uusia yrittäjiä toimintaan. Lue lisää.

Yrityssiivous

Kotisiivouksen lisäksi suoritamme yrityssiivousta pitkän kokemuksen ja laadun turvin. Mikäli etsit ammattilaista toimistoon, myymälään tai tuotantotilaan, niin käy tutustumassa meihin www.tasolaiset.fi .