Juhlien siivousta Espoossa

Kotisiivous Nurmijärvi

Puhdasta kotisi hyväksi

Tasokoti siivoaa koteja Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä. Itsenäinen yksikkömme siivoaa reippaalla otteella toista sataa kotia keskisellä Uudellamaalla. Siivoamme kaiken kokoisia koteja aina suurista omakotitaloista pieniin kerrostalohuoneistoihin. Palvelemme yhteistyöllä ja vastuullisesti.

Siivoamme monipuolisesti

  • Säännölliset kodin siivoukset itsellesi sopivana aikana tai avainsopimuksella joustavasti.
  • Siivouksen yhteydessä onnistuvat myös muun muassa paitojen silitys, uunin puhdistus ja astioiden pesu.
  • Pesemme ikkunat, karmit sekä pyyhimme sälekaihtimet.
  • Kaappien ja hyllyjen pyyhinnät sekä tarvittaessa tyhjennykset.
  • Meiltä saat juhlasiivoukset, kuten syntymäpäivät, kastajaiset, muistotilaisuudet ja joulusiivoukset.
  • Remontti- ja muuttosiivoukset kodista pois tai uuteen kotiin muuttaessa.

Kodin arjen helpottaja

Meidän tehtävämme on helpottaa kotisi arkea. Mikäli olet kiinnostunut säännöllisesti siivouksesta kotonasi, niin teemme arviointikäynnin veloituksetta. Siinä yhteydessä katsomme yhdessä tilat ja mahdolliset lisäpalvelut. Haluamme tarjota juuri sinun tarpeisiin oikein mitoitetun kodin siivouksen. Mikäli aloitamme yhteistyön. niin tällöin allekirjoitamme siivouksesta palvelusopimuksen.

Panostamme asiakassuhteisiimme pitkäjänteisesti. Luottamus on avain. Huolehdimme vastuullisesti kodin avaimista, turvajärjestelyistä ja siivoojistamme. Lisäpalveluna tarjoamme halutessanne esimerkiksi paitojen silitystä ja kaupassa käyntiä. Säännöllisen siivouksen lisäksi meiltä onnistuvat kertaluonteiset suursiivoukset, kuten muuttosiivoukset ja  ikkunoiden pesut.

Katso hinta ja muista kotitalousvähennys

Siivoamme koteja säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Saat kaikesta työstämme kotitalousvähennyksen. Katso hintamme! Ikääntyneille asiakkaille meillä on mahdollisuus tarjota siivouspalvelu ilman arvonlisäveroa. Ota yhteys Tiina Junnilaiseen sähköpostilla tai puhelimitse. Voit käyttää halutessasi myös yhteyslomakettamme tai varata netistä. Odotamme yhteydenottoasi!

Ota yhteyttä
palveluohjaaja Tiina Junnilainen Nurmijärvellä Hyvinkäällä

Tiina Junnilainen

Nurmijärvi ja Hyvinkää
puhelin 040 6670999
tiina.junnilainen(ät)tasokoti.fi